Telefon: 0720 370 342   Program: Luni - Vineri 09:00-18:00

Intrebari frecvente

Echipa LEMD va pune la dispozitie o gama diversificata si va putem lamuri in ceea ce priveste alegerea mobilierului potivit pentru dvs. Mai multe detalii gasesti in portofoliu.
Timpul necesar procesarii comenzii este intre 15-60 zile (in functie de materialele alese) de la comanda ferma si plata avansului, urmand ca impreuna, in functie de disponibilitatea dvs. sa fie stabilita data pentru montaj.
LEMD asigura clientilor transportul mobilierului clientilor din Bucuresti . Mobila iti soseste acasa in cel mai scurt timp, conform programarii.
Pe tine nu te mai costa nimic suplimentar pentru ca montajul pieselor de mobilier este inclus in pretul mobilei, iar echipele noastre de montatori profesionisti se vor ocupa de asamblarea acestora.
LEMD asigura mai multe forme de plata atat in magazin cat si in mediul online (Plata electronica). Deasemenea ofera diverse forme de plata in rate.
In curand la LEMD poti cumpara cu plata in rate. Contacteaza-ne pentru detalii!.
Pentru mobilier complex putem realiza mobila 3D utilizand software specializat.
Toate produsele comercializate beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale.
Va ajutam sa completati formularul de contact din sectiunea de contact daca doriti sa ne adresati o sesizare .