Telefon: 0720 370 342   Program: Luni - Vineri 09:00-18:00

Mobila Bucatarie

Desi in trecut bucataria era considerata ca fiind un spatiu simplu destinat pregatirii si servirii meselor, in prezent  impactul vietii moderne si tendintele pietei au oferit bucatariei diverse alte functii: spatiu de gatit, un mediu propice intalnirilor in familie, de socializat si de relaxare.

Spatiul destinat bucatariei s-a dezvoltat in mod constant si a devenit din ce in ce mai util, ideile de amenajare aducand in atentia clientilor articole de mobilier cu finisaje lucioase sau mate, functii moderne de utilizarea acestora si idei de compartimentare mult mai inteligente.

Amenajarea bucatariilor a inceput sa fie din ce in ce mai mult adusa in prim plan, iar noi – LEMD – credem ca bucataria este mai mult decat un spatiu de gatit, astfel incat iti putem oferi solutii eficiente, adaptate spatiului destinat amenajarii acesteia, prin imbinarea diverselor stiluri de design si a materialelor de calitate oferite.

Punem pret pe tendintele pietei astfel incat, pe langa mobila si corpurile clasice de mobilier va putem oferi solutii moderne si pentru electrocasnicele incorporabile.

Tot ce ramane de facut pentru a avea bucataria mult visata este sa contactati echipa LEMD.

Vezi galerie Bucatarii