Telefon: 0720 370 342   Program: Luni - Vineri 09:00-18:00

Mobila Hol/Receptie

Hol

Holul ofera, in cazul fiecarei locuinte, prima impresie – de aceea mobilarea  si amenajarea acestuia trebuie privita cu mult interes.

In general, mobilarea eficienta si in stilul mobilei alese pentru intreaga locuinta poate deveni foarte dificila avand in vedere dimensiunile relativ reduse ale acestui spatiu, care este de obicei mai putin luminos, mic si adesea ingust.

LEMD este solutia ta, prin sprijinul pe care ti-l oferim in alegerea potrivita a mobilei adaptata nevoilor tale. Noi iti vom oferi intotdeauna sugestii pentru a realiza din holul tau un spatiu placut, primitor si util, sau daca ai deja imaginatie in ceea ce priveste mobilarea acestuia, vom da viata ideilor tale.

Receptie

Receptia in cadrul oricarei companiei are un rol functional dar si un rol estetic, intrucat  este primul punct de contact al clientului cu compania.

Asadar, mobilierul pentru receptie trebuie sa fie realizat cu un design impresionant, din materiale de calitate, menit sa oglindeasca starea societatii, profesionalismul si stilul sau de munca.

 

La LEMD puteti realiza mobila de receptie personalizata in functie de spatiu, propriile gusturi si nevoi.

Comanda acum!