Telefon: 0720 370 342   Program: Luni - Vineri 09:00-18:00

Biblioteca – de nelipsit in livingul tau

Biblioteca – de nelipsit in livingul tau

Cu totii stim ca bogatia unei biblioteci sta in cartile pe care aceasta le gazduieste, insa nu trebuie neglijata nici utilitatea si aspectul acesteia.
Fie ca doriti o biblioteca simpla cu doar cateva rafturi pentru a prezenta anumite accesorii sau opere de arta, sau sunteti in cautarea unui spatiu pentru a gazdui o mica biblioteca, atunci cand este vorba de a alege stilul si culoarea bibliotecii dumneavoastra, va veti confrunta cu zeci de optiuni.

In cele ce urmeaza va vom prezenta cateva idei geniale pentru a va putea alege biblioteca dorita.biblioteca - galben

Tonuri de galben

Transforma o biblioteca plictisitoare cu diferite nunate de fundal, pentru a da viata livingului tau. In acest caz, un galben intens invioreaza camera de zi, insa imaginatia ta poate fi nemarginita.
Acest tip de bibliioteci se realizeaza de obicei din lemn sau MDF si au o structura simpla cu rafturi uniform distantate intre ele sau reglabile si un cadru de tip inchis in spate.

biblioteca 2Funky mix

Daca stilul clasic al bibliotecilor, care ofera linii drepte nu este pe gustul dumneavoastra, puteti alege o biblioteca mai neconformista, proiectata in functie de spatiul si nevoile dumneavoastra.
Aceste tipuri de biblioteci se pot realiza usor din PAL melaminat, precum si din MDF, dumneavoastra avand posibilitatea de a alege culoarea si modelul care sa intregeasca atmosfera livingului.

biblioteca 4Etajera

O etajera este mai delicata decat o biblioteca standard oferind un spate deschis sbiblioteca 6i rafturi, care sunt adesea facute din sticla.

 

Incorporate

Adesea, spatiul nu este cel mai bun prieten atunci cand vine vorma de amenajari interioare, astfel incat sunteti nevoiti sa improvizati.

Doar imaginatia conteaza pentru a crea decorul visat!!!

leave a comment

Your email address will not be published.